• Team

 • Melissa
  Eigenaar, docent Kleuter-, Kinder-, Klassiek ballet, Modern, Dansconditie en Selectie

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans ArtEZ. Ze is begonnen met dansen toen ze 4 jaar oud was en is nooit meer gestopt. In Leiden heeft ze een studie kunstgeschiedenis afgerond met een minor aan de kunstacademie in Den Haag. Via deze minor heeft ze een half jaar in Japan gestudeerd; bij haar terugkomst heeft ze definitief voor de dans gekozen. Melissa vindt dat iedereen zich kan uitten door middel van dans. In haar lessen is eigen inbreng van de leerlingen altijd wel ergens aanwezig. 

  Sinds januari 2018 is Melissa de eigenaar van de Balletschool. 

 • DaniĆ«lle
  Docent Kleuter-, Kinder en Klassiek ballet, Modern Jazz, Modern en Selectie

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans ArtEZ. Ze is een enthousiaste dansdocente die eigenheid en creativiteit van de leerlingen erg belangrijk vindt. Het overbrengen van haar passie voor dans staat centraal en dit doet ze met veel enthousiasme. Naast haar dans heeft Daniëlle haar eigen fotografiebedrijf. Zij maakt vooral foto’s van dans/ theatervoorstellingen, maar ook haar reizen. Daniëlle heeft aandacht voor elk kind in haar lessen en improvisatie heeft een plek in elke les!

 • Merel van Snippenburg
  Kleuterballet, Kinderballet

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans ArtEZ. Merel geeft les op vrijdagmiddag en zaterdagochtend aan onze jongeste ballerina's. 

 • Myrthe de Gooijer
  Streetdance/Hip Hop, Selectie 3

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans op ArtEZ. Myrthe geeft les aan de streetdance/urban groepen en selectie 3 op vrijdag.