Nieuwsbrief November 2022

November 2022

Lieve leden,

Waar is de nieuwsbrief van oktober 2022 gebleven? Tja, die is nooit gemaakt. Begin oktober werd Melissa ziek en daarna volgden bijna al onze docenten! Het was een beetje chaotisch daardoor en toen alles weer netjes op de rit was en iedereen weer up-and-running was, was oktober eigenlijk al zo goed als voorbij. Dus vandaar dat we een maandje hebben overgeslagen. Deze keer wel dubbel zo veel te melden, dus lees het allemaal goed door!

Verbouwing in het Sportcentrum

In de week van 31 oktober t/m 5 november wordt kleedkamer 5 gerenoveerd. Onze gang en kleedkamer zijn helaas gebruikt om spullen op te slaan en zijn waarschijnlijk niet te gebruiken in deze week. Gelukkig kunnen we de grote zijdeuren gebruiken om naar binnen en buiten te gaan en mogen we eventueel gebruik maken van kleedkamer 1. Het fijnst is natuurlijk als we zo veel mogelijk al in danskleding naar de zaal komen, dat scheelt een hoop gedoe.

Maandag 31 oktober zal Melissa via Instagram en Facebook laten zien hoe de situatie is.

Verandering lestijden
zaterdagochtend

We willen een beetje meer rust inbouwen in de eerste leswisseling op zaterdagochtend. Tussen de 1e en 2e kleuterballetles komt 15 minuten pauze. Hierdoor krijgt Merel ook wat meer ruimte om eventuele vragen te beantwoorden.

De nieuwe lestijden worden als volgt:

  • 09:30-10:15 kleuterballet 1
  • 10:30-11:15 kleuterballet 2
  • 11:15-12:15 kinderballet

Vriendenweek

In de week van 14 t/m 19 november is het weer tijd voor de vriendenweek! In deze week kun je een vriend of vriendin meenemen voor een gratis proefles! We hopen op een heerlijk drukke en gezellige week, weet jij al wie je gaat vragen?

Kijklessen

Het is ontzettend lang geleden dat we ouders hebben kunnen uitnodigen om te kijken wat er nu in onze danszaal gebeurt tijdens de lessen. We hopen jullie weer te zien van 6 t/m 12 december!

De kijklessen zijn van dinsdag tot maandag i.v.m. Sinterklaas.

Stagiaires bij de Balletschool

De klassiek balletgroep voor volwassenen intermediate heeft sinds de start van het seizoen les van onze stagair Wies. Zij is 4e jaar student aan de opleiding docent dans op ArtEZ en is druk bezig met haar afstuderen. Als onderdeel hiervan loopt ze veel stages en 1 daarvan is dus bij ons. Ze zal de lessen verzorgen tot de kerstvakantie. Welkom Wies!

Na de herfstvakantie komt oud-leerling Kadi ook stagelopen bij de Balletschool. Voor het vak Bewegen, Sport & Maatschappij komt zij lessen observeren en gaat zij uiteindelijk ook bij een aantal lessen een les-onderdeel geven. Ze komt op dinsdag bij de selectie 1, op woensdag bij spitzen 1, klassiek 4 & 5 en spitzen 2 en vrijdag bij hiphop 1/2 & 3/4 en selectie 3.

Hartelijke groeten,                                                                                 

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Herfstvakantie24 t/m 30 oktober
Vriendenweek14 t/m 19 november
Kijklessen6 t/m 12 december
Kerstvakantie22 december t/m 8 januari

Email: info@de-balletschool.nl
telefoon en whatsapp: 06 – 10 92 07 83


Geplaatst

in

door

Tags: