Nieuwsbrief Mei 2022

Nieuwsbrief Mei 2022

Lieve leden,

Het laatste blok voor de zomervakantie is gestart. Deze tijd van het jaar vliegt altijd voorbij voor mijn gevoel en we willen nog zo veel doen! Een vriendenweek, audities voor de selectie groepen en een kijkles voor onze jongste leerlingen. Het gaat allemaal nog gebeuren de komende periode.

Foto’s video’s Alice in Wonderland

De USB’s met de foto’s en video’s van Alice in Wonderland liggen klaar om opgehaald te worden in de danszaal! Vergeet hem niet op te halen, dan kan het nagenieten beginnen.

Mocht je problemen hebben met het openen van bestanden op mappen, neem dan contact op met Van Essen Producties via: info@vanessenproducties.nl

Vriendenweek

In de week van 30 mei t/m 4 juni is het weer tijd voor een vriendenweek! In deze week kun je een vriend of vriendin meenemen naar de dansles voor een GRATIS proefles. Want wat is er leuker dan dansen? Samen dansen!

Audities Selectie groepen seizoen 2022-2023

Dit jaar kunnen we weer audities houden voor de selectie groepen voor volgend seizoen. We hebben drie selectie groepen voor leerlingen van 8/9-12 jaar, 12-15 jaar en ouder dan 15 jaar. 

Waarom houden we audities? We willen iedereen de kans geven om laten zien dat ze in onze selectie groepen thuishoren. In deze audities kijken we naar techniek van de leerlingen, maar ook naar eigen creativiteit en hun vermogen om snel passen op te pikken en aanwijzingen te verwerken.

Hoe gaat een auditie? Tijdens de auditie volg je een stuk ‘gewone’ les van een van onze docenten om te kijken hoever je met je danstechniek bent. Daarna krijg je een aantal dansopdrachten zoals improvisatie of een korte maak opdracht die je presenteert.

Aan de kant zitten een aantal docenten die kijken naar hoe je oefeningen uitvoert en hoe je omgaat met opdrachten en aanwijzingen.

Inschrijven voor de auditie dag kan via de mail (info@de-balletschool.nl) met vermelding van je naam en de groep(en) waarin je danst. De auditie is gepland op zaterdag 4 juni tussen 12:30-16:00. De exacte indeling van deze dag ontvang je in de week voor de auditie.

Heb je nog vragen over de selectie groepen en/of de audities? Mail ons op info@de-balletschool.nl.

Doorschuiven of veranderen van les seizoen 2022-2023

De komende periode wordt de nieuwe indeling van de groepen gemaakt en dat betekent dat er leerlingen door gaan schuiven. Voor het eind van het seizoen krijg je een e-mail als er wat voor je verandert qua lestijd of -dag.

Wil je zelf veranderen van les of een extra les volgen volgend jaar? Laat het weten via info@de-balletschool.nl

Verlof Daniëlle

Daniëlle gaat binnenkort met zwangerschapsverlof, haar laatste lessen zijn op 8 & 9 juni. Daarna worden haar lessen overgenomen door Laura en Melissa.

Laura neemt de lessen klassiek 1, 2 en 3 over op de woensdag en modern/jazz, modern 1 en 2 op donderdag. Selectie 2 en Jazz 5 worden overgenomen door Melissa.

Laura en Melissa zijn er tot aan de zomervakantie en na de zomer tot rond de herfstvakantie.

Overzicht vrije dagen

  • Donderdag 26 mei zijn er GEEN lessen i.v.m. Hemelvaartsdag. LET OP! Vrijdag 27 en zaterdag 28 mei gaan de lessen WEL door.
  • Maandag 6 juni zijn er GEEN lessen i.v.m. 2e Pinksterdag. LET OP! Op zaterdag 4 juni gaan de lessen WEL door.

Hartelijke groeten,                                                                                 

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

HemelvaartsdagGEEN lessen op donderdag 26 mei
Vriendenweek30 mei t/m 4 juni
Audities Selectie groepenzaterdag 4 juni tussen 12:30-16:00
2e PinksterdagGEEN lessen op maandag 6 juni
Laatste lesweek4 t/m 9 juli

Email: info@de-balletschool.nl
telefoon en whatsapp: 06 – 10 92 07 83


Geplaatst

in

door

Tags: