Nieuwsbrief februari 2022

Lieve leden,

Na de laatste persconferentie kregen we goed nieuws. Na de Carnavalsvakantie zijn de QR-codes niet meer nodig voor het volgen van danslessen en de theaters mogen weer volledig open. De komende tijd staat dus volledig in het teken van onze voorstelling Alice in Wonderland, nog 6 weken tot zondag 3 april!

De Balletschool danst:
Alice in Wonderland

Zondag 3 april dansen we in het Posttheater 3 voorstellingen waarin we onze versie van Alice in Wonderland laten zien. De repetities zijn in volle gang en kostuums zijn in de maak! De puzzel van welke groep in welke voorstelling danst is bijna rond, de laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet.

Begin maart krijgen alle groepen informatie over hoe laat ze aanwezig moeten zijn en hoe laat de voorstellingen beginnen. Dan is er ook al meer bekend over wanneer de kaartverkoop zal starten.

Helpen tijdens de voorstellingen

Voor 3 april hebben we nog hulpouders nodig. We zoeken mensen die kunnen helpen met make-up en haren vóór de voorstellingen en het begeleiden van onze jongere groepen tijdens de voorstellingen.

Een voorstelling dag is druk, spannend en vooral ontzettend gezellig! Heb je zin om ons te komen helpen? Laat het ons weten via de mail of whatsapp.

Voorstellings t-shirt

We hebben voor het eerst een speciaal t-shirt laten maken voor de voorstelling die we dansen dit jaar. Ons Alice in Wonderland shirt komt beschikbaar in kinder- en volwassen maten S t/m L in navy blauw.

Wat extra leuk is, is dat je je naam op het shirt kunt laten zetten. Dan weet je voor altijd zeker dat die van jou is! Je naam komt op de achterkant, ons voorstellingslogo op de voorkant.

Bestel je vóór 20 maart, dan heb je hem op tijd voor het voorstellingsweekend!

Wil je liever eerst even passen? Na de carnavalsvakantie liggen er een aantal pasmodellen in de zaal.

Kindermaten €15
Volwassenmaten €20

Dansdag op ArtEZ


In februari is een deel van selectie 2 & 3 begonnen met het repeteren voor de Dansdag op ArtEZ. Onder leiding van 2 studenten, Xanne en Tessa, gaan ze in een aantal weken een choreografie aanleren en deze zal worden gepresenteerd op zaterdag 9 april in de grote zaal op ArtEZ. Informatie over deze dag en de mogelijkheid om te gaan kijken volgt zodra we hier meer over weten.

Hartelijke groeten,                                                                                 

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Carnavalsvakantie28-02-2022 t/m 06-03-2022
Voorstelling Alice in WonderlandZondag 3 april
Dansdag op ArtEZZaterdag 9 april

Email: info@de-balletschool.nl
telefoon en whatsapp: 06 – 10 92 07 83


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *