Eindejaars Nieuwsbrief 2021

Eindejaars Nieuwsbrief 2021

Lieve leden,

Wat een abrupt einde van ons jaar… Van online-lessen naar buitenlessen, van ons gewone rooster naar een vóór vijf en weekendrooster weer terug naar lockdown. We proberen ons altijd zo snel en goed mogelijk aan te passen aan de dan geldende maatregelen, maar het is elke keer weer een flinke achtbaan aan emoties.

Geen lessen vanaf 19 december
tot…?

Vanaf zondag 19 december, gister al, mogen wij geen lessen meer geven. De laatste lessen op dinsdag en woensdag komen ook te vervallen. 

We gaan de komende weken kerstvakantie gebruiken om bij te komen van het afgelopen jaar. In de laatste persconferentie werd aangekondigd dat de lockdown waarschijnlijk tot 14 januari gaat duren. We hopen jullie begin januari op de hoogte te kunnen brengen over hoe we ons seizoen voort kunnen zetten.

We zien jullie graag allemaal in 2022 weer gezond en wel in de danszaal. Dan gaan we weer knallen en hard werken aan een mooie voorstelling!

Show-up Selectie 3

Een hoogtepuntje kunnen we nog wel met jullie delen. Afgelopen 4 december heeft onze selectie 3 een prachtig stuk neer kunnen zetten op het open podium, de Show-up, op ArtEZ. Er mocht helaas geen publiek bij aanwezig zijn, maar de registratie is hier terug te zien.

Dansers: Phileine, Nomy, Senna, Idil, Femke en Nadine
Choreograaf: Myrthe in samenwerking met de dansers

Hartelijke groeten,                                                                                 

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Kerstvakantie19-12-2021 t/m nader te bepalen
Carnavalsvakantie28-02-2022 t/m 06-03-2022
Voorstelling Alice in WonderlandZondag 3 april (onder voorbehoud)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *