November 2021

Nieuwsbrief November 2021

Lieve leden,

Maatregelen, maar ook voorstellingen en workshops! Alles loopt door elkaar in deze nieuwsbrief met vervelend en leuk nieuws. De komende periode wordt weer iets anders dan we gewend zijn, maar we hopen dat we tot eind december door kunnen blijven dansen dit jaar!

Corona maatregelen

Helaas kan het kopje maatregelen nog niet verdwijnen uit de nieuwsbrieven. We hadden grote hoop dat het voor onze lessen met vaste leerling lijsten en de mogelijkheid van het houden van 1,5 meter afstand niet nodig zou zijn, maar ook wij moeten gaan vragen naar een corona toegangsbewijs bij leerlingen ouder dan 18 jaar. Dit vinden wij hel-le-maal niet leuk.

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen 2 november zijn er nieuwe maatregelen waar wij als dansschool ons aan moeten houden:

  • Leerlingen boven de 18 jaar moeten bij binnenkomst een geldige QR code kunnen laten zien via de Corona Check App.
  • Mondkapjes zijn weer verplicht in publieke binnenruimtes

LET OP! Ouders die jonge leerlingen komen brengen hebben geen QR code nodig, wel wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd.

Mocht je geen QR code kunnen of willen laten zien, neem dan contact op via info@de-balletschool.nl, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Show-up Selectie 3

Onze selectiegroep 3 gaat meedoen aan de het open podium op ArtEZ, de Shop-up! Op zaterdag 4 december gaan zij een choreografie presenteren waar ze hard aan werken onder leiding van onze Myrthe.

Meer informatie over deze dag volgt snel!

Docent Dans Festival

Elk jaar organiseren de studenten van de opleiding Docent Dans van ArtEZ een dansfestival in december. Vorig jaar kwamen studenten bij ons op het Sportcentrum voor een voorstelling en dansworkshop en dit jaar komen ze terug!

Op woensdag 15 december is er een voorstelling en workshop voor leerlingen van 8-12 jaar van 15:15-16:45 in de Sporthal (door de hoofdingang rechtdoor) én van 17:30-19:00 voor leerlingen van 13 jaar en ouder in onze eigen danszaal.

Heb je geen les op de woensdag maar wil je wel graag komen kijken en meedoen? Laat het ons weten via de mail of whatsapp.

De reguliere lessen voor klassiek 1 t/m 4 komen deze dag (gedeeltelijk) te vervallen.

Gelrepas

Maak je gebruik van de Gelrepas? Je kunt het tegoed bij ons besteden. Stuur ons een foto/kopie van de voor- én achterkant van de 2021 pas als je dat nog niet gedaan hebt.

Hartelijke groeten,

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Shop-up Selectie 304-12-2021
Docent Dans Festival15-12-2021
Kerstvakantie23-12-2021 t/m 09-01-2022

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *