Nieuwsbrief augustus 2021

Nieuwsbrief Augustus

Lieve leden,

Jaaaaa, het is bijna weer tijd om te dansen, wat hebben we jullie weer gemist! Vanaf maandag 6 september starten al onze lessen op Sportcentum Rijkerswoerd weer. Melissa heeft hard gewerkt deze zomer, alle MOVIE NIGHT films zijn af en het is tijd voor de première. Lees hieronder alle informatie en tot snel, tot dans!

MOVIE NIGHT

Op zondag 12 september van 11:00 tot 16:30 zijn de premières van MOVIE NIGHT. We hebben 3 films gemaakt van elk ongeveer 30 minuten lang:

  • Actie en avontuur
  • Romantiek, vriendschap en drama
  • Thriller, sci-fy en fantasy

We zitten met nog wat kleine restricties op het aantal mensen wat aanwezig mag zijn in een ruimte, dus per leerling kan er 1 ouder/verzorger mee. Aan de hand van de aanmeldingen kunnen wij een indeling maken, houd deze dag dus nog even vrij in de agenda.

Laat via info@de-balletschool.nl weten als je wilt komen en naar welke film(s) je komt kijken. Per première kunnen 54 mensen aanwezig zijn, dus wees er snel bij!

Na de premières krijgen alle leden de films ook via de mail om thuis ervan te genieten.

Welke groep zit in welke film

In onderstaand overzicht vind je terug welke groep in welke film zit. LET OP! Dit zijn de groepen van vorig seizoen. Twijfel je? Vraag het even na via info@de-balletschool.nl of via whatsapp 06 -10 92 07 83.

Actie en avontuurRomantiek, vriendschap en dramaThriller, sci-fy en fantasy
Selectie 1Selectie 2Selectie 3
Modern 1Kleuter/kinderballet vrijdag 15:30Modern 3
Modern 2Kleuterballet zaterdag 10:15Modern 4
Klassiek 2Kinderballet zaterdag 11:00Modern 5
Klassiek 3/4Modern/Jazz 1Klassiek intermediate dinsdag
Street/Urban 1/2Klassiek 1Spitzen 2
Street/Urban 3/4Spitzen 1Klassiek 5
 Klassiek 3/4 

Start seizoen 2021-2022

Vanaf maandag 6 september gaan we weer van start! De kleedkamers zijn geopend voor leerlingen die zich zelfstandig om kunnen kleden, ouders kunnen helaas nog niet mee naar binnen. Kom dus zo veel mogelijk in danskleding naar de danszaal.

Voor leerlingen boven de 18 jaar geldt dat zij 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden in de kleedkamer en voor en na de dansles in de zaal. Een beetje zoals we gewend zijn geraakt.

Het lesgeld gaat dit seizoen met €0,50 per maand omhoog, alle nieuwe tarieven zijn terug te vinden op de website.

Maak je gebruik van de Gelrepas? Je kunt het tegoed bij ons besteden. Stuur ons een foto/kopie van de voor- én achterkant van de 2021 pas als je dat nog niet gedaan hebt.

Whatsapp

Het is een wonder, maar je kunt ons appen! Via 06 -10 92 07 83 kun je je vanaf nu ook afmelden bij of een vraag stellen aan Melissa. Wel zo makkelijk.

Hartelijke groeten,

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Start seizoenMaandag 6 september
Première MOVIE NIGHTZondag 12 september
Herfstvakantie25-10-2021 t/m 31-10-2021

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *