Nieuwsbrief Juni 2021

Lieve leden,

Daar is het dan, het goede nieuws! Vanaf 7 juni mogen we weer met alle leden binnen dansen, wat heerlijk! We houden uiteraard nog wat kleine aanpassingen zoals geen ouders mee naar binnen, onze Corona route en de open deuren voor de ventilatie. Zo kunnen we het seizoen toch nog ‘normaal’ afsluiten.

MOVIE NIGHT

De mogelijkheid om te starten met filmen voor onze dansfilms Movie Nights komen nu echt dichterbij! Steeds meer dansen zijn af en worden ook langzaam aangekleed met kostuums.

We willen vanaf eind juni beginnen met het opnemen voor Movie Nights. We gaan dit zo veel mogelijk in de lestijd van de leerlingen plannen. Informatie over de opname dagen wordt meegegeven aan de leerlingen in de lessen.

In de zomervakantie gaan we hard aan de slag om alles in elkaar te zetten en na te bewerken en dan hopen we begin volgend seizoen te kunnen starten met de première!

Start zomervakantie en volgend seizoen

Na overleg met het sportcentrum hebben we nu ook de weken naar de zomer kunnen plannen! Door de onderbrekingen van de lessen het afgelopen seizoen gaan we een paar weken langer door. De laatste lesweek is van 12 t/m 17 juli.

Deze maand krijg je van ons een e-mail als je zoon of dochter door mag schuiven naar een volgende les. Zelf overstappen naar een andere les, of een extra les volgen volgend seizoen kan natuurlijk ook, laat het ons weten via de mail.

Vanaf 19 juli t/m 5 september is het zomervakantie en is er GEEN les. Aan het eind van augustus ontvang je van ons informatie over de start van het nieuwe seizoen.

Whatsapp

Het is een wonder, maar je kunt ons appen! Via 06 -10 92 07 83 kun je je vanaf nu ook afmelden bij of een vraag stellen aan Melissa. Wel zo makkelijk.

Hartelijke groeten,

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Alle leden weer binnen!Vanaf 07-06-2021
Start Zomervakantie19-07-2021
Start seizoen 2021-202206-09-2021

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *