Nieuwsbrief Oktober 2020

Lieve leden,

Persconferenties… Elke keer met buikpijn voor de tv en later www.rijksoverheid.nl uitpluizen. Gister, 13 oktober, was het weer ontzettend spannend, maar we mogen blijven dansen! Wat een opluchting. We blijven ons best doen om de lessen zo veilig mogelijk aan te bieden, hieronder staan alle aandachtspunten en maatregelen nog een keer op een rij.

Maak je gebruik van de Gelrepas? Stuur ons dan een geldige kopie/scan via info@de-balletschool.nl of lever een kopie in bij de docent.

Update maatregelen vanaf 14 oktober 2020

Het belangrijkste is: álle danslessen mogen doorgaan, ook voor boven de 18 jaar.

  • Kinderen en volwassen (professionals en amateurkunstbeoefenaars), zoals toneelspelers, dansers en acteurs, mogen kunst beoefenen, repeteren en optreden.
  • Uitgezonderd van de maximum gezelschapsgrootte van 4 personen zijn personen die theater, dans, sport of muziek in de vorm van culturele uiting beoefenen. Hierbij is het maximale aantal personen binnen 30 personen per ruimte.
  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een mondkapje te dragen in openbare binnenruimtes. Tijdens het dansen in de danszaal kan deze worden afgezet.
  • Voor iedereen van 18 jaar en ouder geldt dat we ten alle tijden 1,5 meter afstand houden, zowel voor als tijdens en na de lessen.
  • Er is desinfectie handgel in de danszalen aanwezig.
  • De docent zorgt dat de barre na elke les (en voor de eerste les van de dag) wordt schoongemaakt.
  • De zalen worden extra gelucht en geventileerd tijdens de lessen.
  • De kleedkamers blijven gesloten.
  • Ouders kunnen niet mee naar binnen, kinderen worden door de docent opgehaald bij de deur.

Hier kun je de regels voor de (amateur)beoefening van kunst, zoals toneelspelen, dansen, musiceren en acteren nalezen.

Meer informatie over het gebruik van een mondkapje bij sport- en culturele activiteiten.

Heb je vragen over hoe wij omgaan met de maatregelen, heb je tips of wil je gewoon iets kwijt over de situatie? Mail ons gerust via info@de-balletschool.nl

Verlof juf Merel

Onze juf Merel gaat met zwangerschapsverlof! De zaterdagochtend groepen hebben deze zaterdag hun laatste les voor de herfstvakantie. Deze les en de lessen daarna worden tijdelijk opgevangen door Melissa, geen onbekend gezicht gelukkig ?

We wensen Merel heel veel succes met de laatste loodjes <3

Vriendenweek 2

In November is het tijd voor onze tweede vriendenweek. Van 9 t/m 14 november staat weer een gezellig drukke week op de planning. In deze week kun je een vriend of vriendin meenemen naar de dansles om een keer mee te doen!

Onze Corona maatregels blijven van kracht, dus ouders kunnen NIET mee naar binnen. In Rijkerswoerd worden leerlingen opgehaald bij de deur en komen via de nooduitgang weer naar buiten (rechts van de hoofdingang). Bij de Spil kunnen leerlingen bij de zijdeur van het pand naar binnen en buiten.

Dansante groeten,

Daniëlle, Merel, Djenné en Melissa

AGENDA

Herfstvakantie19 t/m 25 oktober
Vriendenweek 29 t/m 14 november

Geplaatst

in

door

Tags: