Nieuwsbrief September 2020

Lieve leden,
 
Het was weer even wennen en zoeken, maar we zijn weer begonnen! De eerste facturen voor dit seizoen zijn ook verstuurd. Het was de afgelopen periode heel veel geregeld en soms ook veel gedoe, het kan zijn dat Melissa een foutje heeft gemaakt. Geef het door als er iets niet klopt via info@de-balletschool.nl dan lossen we het voor je op!

Maak je gebruik van de Gelrepas? Stuur ons dan een geldige kopie/scan via info@de-balletschool.nl of lever een kopie in bij de docent.

Vriendenweek!

Aankomende week is het tijd voor onze eerste vriendenweek! Van 14 t/m 19 september mogen leerlingen een vriend of vriendin meenemen om ook keer een dansles te volgen.

LET OP! Klassiek 1 op woensdag van 15:45-16:45 is op het moment al gezellig vol. Heel fijn natuurlijk, maar het is daarom niet verantwoord om allemaal een vriend of vriendin mee te nemen… Voor deze lessen geldt: wil je iemand meenemen? Maak een afspraak via info@de-balletschool.nl

Onze Corona maatregels blijven van kracht, dus ouders kunnen NIET mee naar binnen en leerlingen worden opgehaald bij de deur en komen via de nooduitgang weer naar buiten (rechts van de hoofdingang).

Dansdag Vooropleiding Dans

Op zaterdag 10 oktober van 10:00-14:00 is er een dansdag georganiseerd door de Vooropleiding Dans van ArtEZ. De dansdag vindt plaats in de studio’s van het theatrium van ArtEZ.

  • Workshops
    Kinderen (groep 6,7,8 basisschool en brugklas) kunnen workshops volgen van docenten van de vooropleidingen van ArtEZ en van Boys Action. Klassiek ballet, moderne dans, improvisatie, folklore, breakdance en acrobatiek. Leerlingen kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier, je vindt hier ook meer informatie. 
  • Presentatie
    Aan het einde van het programma is er een presentatie van leerlingen van de vooropleidingen en Boys Action in de theaterzaal.  Op de dag zelf kan je een plekje reserveren, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het aantal plaatsen beperkt. 

Meer informatie en het aanmeldformulier voor de workshops vind je hier.


LET OP! Door de Corona maatregelen kunnen alleen individuele leerlingen zich aanmelden en kan er maximaal 1 begeleider mee.

Dansante groeten,

Daniëlle, Merel, Djenné en Melissa

PS. Vind je ons een fijne dansschool? Als je wilt kun je je mening delen door een review te schrijven of beoordeling achter te laten op Google. https://g.page/deballetschoolarnhem/review?rc

AGENDA

Vriendenweek14 t/m 19 september
Herfstvakantie19 t/m 25 oktober

Geplaatst

in

door

Tags: