Nieuwsbrief augustus 2020

Lieve leden,
 
We mogen bijna weer beginnen! Ik en het team staan ondertussen te springen om weer de danszaal te mogen starten, wat hebben we dat gemist. We blijven natuurlijk voorzichtig, we willen graag het hele seizoen dansen ? Kom zo veel mogelijk al in danskleding, dan voorkomen we de drukte in de kleedkamer. We gaan een cirkel route te maken door het gebouw, dan lopen we elkaar ook niet in de weg.

De Balletschool post

Heb je onze zomerkaart ontvangen? Er stonden al een aantal belangrijke data op:

Start seizoen: 29 augustus

Vriendenweek 1: 14 t/m 19 september

Vriendenweek 2: 9 t/m 14 november

Niet ontvangen? Dan heb ik misschien een oud adres, stuur je huidige adres zodat je nooit meer mijn post hoeft te missen.

Even voorstellen

Vlak voordat onze deuren moesten sluiten in maart is Merel begonnen met de lessen op zaterdag ochtend. Zij gaat op zaterdag 29 augustus onze eerste lessen van het seizoen weer geven!

Naast Merel mogen we vanaf september ook Djenné welkom heten in ons team! Een aantal leerlingen heeft Djenné al wel eens gezien, ze heeft een paar keer ingevallen en een aantal stages gelopen bij de Balletschool. Vanaf september start zij op de vrijdag met de streetdance/urban lessen en selectie 3.

Plaatsingsmails

Voor de zomervakantie hebben een aantal leerlingen een plaatsingsmail ontvangen. Gemist of twijfel je? Neem even contact met ons op via info@de-balletschool.nl.

Voor de leerlingen van kinderballet die mogen kiezen tussen modern/jazz en klassiek die hun keuze nog niet hebben doorgegeven, laat het ons weten! We zien jullie graag weer vanaf 29 augustus!

Betalingsinformatie en Gelrepas

De komende weken worden de eerste facturen voor seizoen 2020-2021 verstuurd. Dit seizoen bestaat wederom uit 36 lessen en er verandert niets aan de lesprijzen t.o.v. vorig jaar.

Maak je gebruik van de Gelrepas? Stuur ons dan een geldige kopie/scan via info@de-balletschool.nl of lever een kopie in bij de docent.

Dansante groeten,

Daniëlle, Merel, Djenné en Melissa

PS. Vind je ons een fijne dansschool? Als je wilt kun je je mening delen door een review te schrijven of beoordeling achter te laten op Google. https://g.page/deballetschoolarnhem/review?rc


Geplaatst

in

door

Tags: