Nieuwsbrief Mei 2020

Lieve leden,
 
Fijne Koningsdag, of zoals hij dit jaar heet; Woningsdag!

Afgelopen week was er weer een persconferentie waarin gesproken werd over de maatregelen rondom het Corona virus. Door de lichte versoepeling mogen kinderen tot 12 jaar na de meivakantie weer naar school! Wat een fijn nieuws vond ik dat, met kleine stapjes komen we er wel. Voor ons betekend dat dat we voorlopig onze deuren nog gesloten moeten houden. Er mag wel buiten gesport worden met kinderen tot 12 jaar, maar of dansen daar onder valt is niet duidelijk. In de danswereld wordt er volop gewerkt aan een protocol en wordt er naar manieren gezocht om de lessen kunnen te hervatten. Ikzelf wil liever niet starten tot we een ‘go’ hebben vanuit het RIVM en de overheid. De gezondheid staat toch echt voorop!

Online lessen

Voor de komende weken hebben we weer een aantal nieuwe lessen online staan en zijn er nog een aantal in de maak voor jullie. Heb je de workshop Dans voor aan de Muur al gezien? Deze is oorspronkelijk gemaakt door Melissa en Daniëlle voor leerlingen van het basisonderwijs, maar ontzettend leuk om te doen, ook als je niet meer op de basisschool zit ? Als je deze workshop volgt zien we graag het resultaat!

Er staat ook al een nieuwe Dansworkout online, deze keer in een iets ander format. Ik heb ervoor gekozen om een mee-doe les op te nemen, dus geen losse video’s. Je kunt deze aanzetten en lekker met mij 30 minuten dansen. In dit format komen ook twee nieuwe klassieke barre lessen online. Daniëlle is onder andere bezig met een leuke moderne choreografie. Genoeg te doen voor de komende weken!

Kettingdans video

En dan nog kort over onze kettingdans. Ik krijg nog steeds mailtjes met filmpjes binnen en daar ben ik super blij mee! Hieronder zie je een preview van de kettingdans tot nu toe. Er is nog plek genoeg voor nog veel meer van jullie! Stuur je filmpje van 8 seconden dans naar info@de-balletschool.nl, het liefst vóór 5 mei.

LET OP! Ik krijg vaak filmpjes die rechtop/verticaal gefilmd zijn. Deze worden minder mooi als ik ze achter elkaar plak. Zorg je ervoor dat het filmpje liggend/horizontaal gefilmd wordt?

Dansante groeten,

Melissa, Daniëlle en Merel


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *