Nieuwsbrief April 2020

Lieve leden,
 
April is alweer begonnen. We hopen van harte dat de situatie het toelaat dat we na de meivakantie nog een mooi blok kunnen dansen, maar tot die tijd blijven we met jullie via de online lessen in beweging.

Gemist? www.de-balletschool.nl/danslessen-voor-thuis

Na de persconferentie van vorige week hebben we te horen gekregen dat de huidige maatregelen zij verlengd tot 28 april. Dit is na onze geplande presentaties van 22 en 24 april, dus deze komen te vervallen… Dat is ontzettend jammer, want we waren al een tijd heel hard aan het werk om mooie stukken hiervoor te maken. Helaas kan niemand hier iets aan doen en gaan we samen met Theater de Leeuw opzoek naar een nieuw moment. Wanneer dat zal zijn… dat is voor ook voor mij nog even de vraag. 

En dan nog een leuke opdracht voor iedereen die mee wil doen! Maak een kort filmpje (het liefst horizontaal) van jezelf waarin je 8 seconden danst. Geen tellen, seconden ? Met 2 seconden begin pose en 2 seconden eindpose. Dit mag gewoon zonder muziek of op een lied wat je zelf kiest. Mail deze naar info@de-balletschool.nl en dan maakt Melissa hier een ketting-dansvideo van. Hoe meer van ons een filmpje maken, hoe leuker!

Dansante groeten,

Melissa, Daniëlle en Merel


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *