Nieuwsbrief Januari 2020

Januari 2020

Lieve leden,

2020 is van start! We beginnen vandaag met het eerste item op onze agenda; de vriendenweek! We hopen op een gezellig drukke week met veel nieuwe gezichten. En… we kijken al ver vooruit naar onze presentaties van dit seizoen. Genoeg om naar uit te kijken!

Dansante groeten,

Melissa

Ps. Vragen over lessen/kleding/betalingen kunnen het beste via de mail kunnen worden verstuurd aan info@de-balletschool.nl. Vanaf januari 2018 wordt Whatsapp op ons telefoonnummer (06-10920783) NIET meer gebruikt, SMS-berichten komen wel aan.

Vriendenweek

Jaaaa! Hij begint vandaag; onze vriendenweek!
Van 20 t/m 25 januari 2020 mag je een vriend of vriendin meenemen naar de dansles voor een gratis proefles.

Wie neem jij mee?

Eindpresentatie seizoen 2019/2020

We hebben dit jaar geen grote voorstelling, maar dat betekend niet dat we helemaal niet naar het theater gaan! Wij en de leerlingen willen namelijk heel graag laten zien waar we allemaal aan werken in de lessen en wat voor mooie dansen er worden gemaakt.

Daarom gaan wij op woensdag 22 en vrijdag 24 april naar theater de Leeuw voor gezellige, informele presentatie avonden!

Hoe? Wie moet wanneer? En wat dan? Melissa gaat alles zo in elkaar puzzelen dat de meeste groepen óf woensdag óf vrijdag mogen optreden. Dat komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Help! Ik ben soms Spam!

Zoals ik al eerder schreef kom ik soms met e-mails in de Spambox terecht. Vooral eerste mails na inschrijvingen raken hierdoor ‘zoek’. Als je denkt iets te missen… misschien ben ik als Spam gemarkeerd!

Agenda

20-01-2020 t/m 25-01-2020 Vriendenweek
24-02-2020 t/m 01-03-2020 Carnaval/voorjaarsvakantie
-GEEN LESSEN-
Woensdag 22 en vrijdag 24 april 2020 Eind presentaties in Theater de Leeuw

Geplaatst

in

door

Tags: