Nieuwsbrief oktober 2019

Lieve leden,

Het is weer herfst, het jaargetijde van prachtige kleuren, paddenstoelen en lange boswandelingen… en van kijklessen en het eerste selectie optreden van dit jaar! Ook stel ik een aantal tijdelijke juffen voor, zij komen de komende periode een aantal lessen geven.

Oh, en heb je ons t-shirt al? ?

Dansante groeten,

Melissa

T-shirt bestelling
Ondertussen lopen er al een heleboel leerlingen in ons stoere t-shirt rond, super leuk om te zien! Op dit moment heb ik alleen nog volwassen maten op voorraad, maar niet getreurd! Eind oktober wil ik een laatste nabestelling plaatsen.

Dus, wil je ook graag een ‘de Balletschool’t-shirt? Laat het weten via de mail of via de docent. Vergeet niet te passen, zodat ik de goede maat voor je bestel! Het t-shirt is beschikbaar voor kinderen vanaf 4 tot 14 jaar en volwassen maten XS, S, M en L.

Even voorstellen

Na de herfstvakantie zijn er tijdelijk een aantal nieuwe juffen bij de Balletschool! Lena, Jeske en Djenné zijn studenten van ArtEZ die tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie stages komen lopen bij ons.

Lena komt lesgeven op de woensdagmiddag van 14:00-16:00 in Kinderballet en Klassiek 1, Jeske komt op de donderdag bij selectie 2 van 18:45-19:15 en Djenné op zaterdagochtend van 10:15-12:00 bij kleuterballet en kinderballet. Daniëlle of Melissa zijn tijdens de lessen ook altijd aanwezig.

Kijklessen

Niet vergeten, aankomende week zijn de kijklessen! Van 7 t/m 12 oktober staan de deuren van onze danszaal staan wagenwijd open voor iedereen om een kijkje te nemen in onze danslessen. De lessen zijn deze week iets korter dan normaal, zodat iedereen rustig de zaal kan binnekomen en verlaten.

Selectie optredens op Kronenburg

Afgelopen juni traden selectie 1 en 2 op tijdens de Tropical Shopping Night op Kronenburg. Op vrijdag 29 november zijn we weer aanwezig bij de volgende editie: Black Friday Shopping Night! Tijdens deze avond van 18:00-22:00 zijn de winkels op Kronenburg geopend en zijn er verschillende activiteiten en optredens.

De selectiegroepen gaan aan de slag om weer mooie presentaties neer te zetten om 18:00 en 19:00. Komen jullie ook kijken?

Afscheid
Na 4 mooie jaren gaan we helaas afscheid nemen van Yuliya. Deze vrijdag zijn haar laatste lessen op de vrijdag. Yuliya, bedankt!
Na de herfstvakantie neemt Melissa de lessen over van Yuliya.

Agenda

07-10-2019 t/m 12-10-2019 Kijklessen
04-10-2019 t/m 20-10-2019 Herfstvakantie
Vrijdag 29-11-2019 Black Friday Shopping Night op Kronenburg

Geplaatst

in

door

Tags: