Nieuwsbrief September 2019

Lieve leden,

We zijn weer begonnen, superfijn jullie allemaal weer te zien dansen! De komende weken en maanden hebben we weer een aantal leuke activiteiten op het programma staan. Van een Open Dag, tot kijklessen we gaan er weer tegen aan!

Dansante groeten,

Melissa

Ps. Vragen over lessen/kleding/betalingen kunnen het beste via de mail kunnen worden verstuurd aan info@de-balletschool.nl. Vanaf januari 2018 wordt Whatsapp op ons telefoonnummer (06-10920783) NIET meer gebruikt, SMS-berichten komen wel aan.

28 September Open Dag!

Op zaterdag 28 september organiseren we van 13:00-16:30 een open dag op de Balletschool op Sportcentrum Rijkerswoerd! Een zaterdagmiddag gevuld met dansworkshops voor kinderen vanaf 4 jaar en presentaties van onze selectiegroepen. Het complete rooster komt eind deze week op het prikbord in de gang te hangen en wordt op Facebook gepost.

Neem je vrienden en vriendinnen mee om te laten zien hoe leuk dansen is! En wat is leuker dan dansen? Samen dansen natuurlijk! 

Kijklessen

In de week van 7 t/m 12 oktober zijn er weer kijklessen! De deuren van onze danszaal staan dan wagenwijd open voor iedereen om een kijkje te nemen in onze danslessen. De lessen zijn deze week iets korter dan normaal, zodat iedereen rustig de zaal kan binnekomen en verlaten.

Ophalen SHREK Foto’s en Video’s

Heb jij de USB van SHREK al opgehaald? De doos met bestellingen ligt in de kast, vergeet er niet naar te vragen.

Heb je nog niet besteld en wil je dat alsnog? De USB’s van de verschillende voorstellingen zijn nog na te bestellen in de webshop van Van Essen Producties: https://vanessenproducties.nl/webshop/

Agenda

Zaterdag 28-09-2019Open Dag 13:00-16:30
07-10-2019 t/m 12-10-2019Kijklessen
14-10-2019 t/m 20-10-2019Herfstvantie

Geplaatst

in

door

Tags: