• Nieuwsbrief februari 2017

 • Alle lessen zijn weer volop bezig! De afgelopen zijn we in de lessen ook begonnen aan de dansen voor de voorstelling. Onze voorstelling in de Eusebiuskerk stond gepland op 8 en 9 april 2017.
   
  Helaas moeten wij uitwijken naar een latere datum, want het Gelders Orkest heeft gevraagd of wij ruimte konden maken voor hun optreden. Normaal gesproken speelt het Gelders Orkest in het Musis Sacrum, maar deze zijn nog volop in verbouwing. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om onze voorstelling vooruit te schuiven naar 20 en 21 mei.
   
  Wat betekent dit voor De Balletschool? Niet zo heel veel, alleen onze agenda ziet er iets anders uit. Willen jullie voor ons 8 en 9 april UIT de agenda halen?
   
  Noteer nu voor de voorstelling 20 en 21 mei in de Eusebiuskerk en zaterdag 13 mei voor de doorloop in het sportcentrum. 
   
  Ik wens alle leerlingen veel succes en plezier toe met het instuderen van de dansen!
   
  Groetjes, Harriët

   

    

  Hulpouders gezocht
  Een voorstelling is een groot evenement. Zonder hulp van ouders gaat het echt niet lukken.
  Welke hulp is nodig?

  • Hulp tijdens de doorloop op zondag 14 mei.
  • Hulp tijdens de voorstellingen in het weekend van 20 en 21 mei.


  In de week van 6 februari wordt een formulier uitgedeeld tijdens de lessen waarin je kunt aangeven welke hulp jij kunt geven.
   

  Kaarten en voorstellingen
  Dit jaar hebben we ervoor gekozen om vier, verschillende, kortere voorstellingen te maken. Alle kleuter, kinderballet en dansmix groepen dansen 1 van deze voorstellingen en vanaf klassiek 1/modern 1/streetdance 1 dansen de groepen in 2 voorstellingen.
   
  Wie wanneer gaat dansen is voor nu nog een hele grote puzzel, maar hier komt snel duidelijkheid over! Nog even geduld.
   
  Kaarten voor de verschillende voorstellingen kun je nu nog NIET kopen, maar zullen €10 per stuk gaan kosten. Hierover komt binnenkort meer informatie.
   

  Kostuumgeld
  Wij zijn er dit jaar wederom in geslaagd om de kostuumbijdrage voor de voorstelling uitermate laag te houden. Dankzij de samenwerking met andere balletstudio’s en het slim inkopen van pakjes zijn we erin geslaagd een bijdrage te hanteren van €5,-.
  Het kostuumgeld kun je vanaf volgende week in een envelop met naam en lesdag(en) bij de docent inleveren. Let op! Je hoeft dus niet per les kostuumgeld te betalen.

   

  Nieuwe datum Voorstelling — Ja of Nee
  Wij gaan ervan uit dat alle leerlingen nog steeds meedoen aan de voorstelling,  maar mocht je toch niet meer kunnen of willen meedoen, laat het dan uiterlijk voor de voorjaarsvakantie weten.

   

   
  Agenda
   
   27-2-2017 t/m 5-3-2017 Voorjaarsvakantie (geen les)
   datum volgt Premiere Dansfilm
  24-4-2017 t/m 7-5-2017 meivakantie (geen les)
  zondag 14 mei 2017 doorloop in de balletzaal
  20 en 21 mei 2017 voorstelling "tussen alles of niets"

  Voor het gehele vakantierooster kijk op de website