• Al bijna eind van 2016

  De tijd vliegt... het is al bijna eind van het jaar. Volgende week hebben we eerst nog kijklessen. Tijdens deze lessen kunnen jullie zelf meemaken hoe het toegaat in de les. Ik hoop dan ook dat jullie in groten getale aanwezig zijn In april volgend jaar is de voorstelling. Verderop in de nieuwsbrief licht ik een tipje van de sluier op over het onderwerp. Half december komt nog een laatste nieuwsbrief met een terugblik over het jaar 2016. Tot volgende week in de les. Groetjes,Harriët

  Jubilarissen

  Een aantal leerlingen dansen al geruime tijd bij De Balletschool. Reden te meer om deze dames in het zonnetje/bloemetje te zetten.

  Al 15 jaar of langer dansen; Anita E., Mariandel en Karin.
  Al 10 jaar dansen; Idil, Nadia en Julia.

  Kijklessen

  Van dinsdag 6 december tot en met maandag 12 december zijn er kijklessen.
  Alle ouders, zusjes, broertjes, oma’s en opa’s mogen dan komen kijken. De lesduur is dan iets korter dan normaal zodat het publiek rustig binnen kan komen of kan vertrekken.

   

  Sinterklaas 

  Woensdag 30 november komt Sinterklaas op bezoek bij het sportcentrum. De leerlingen van De Balletschool zijn ook uitgenodigd. Vanaf 15:30 uur ben je van harte welkom in de grote sportzaal.
   
   

  We hebben een thema!

  Sinds begin oktober zijn we aan de slag gegaan met het bedenken van het thema voor de voorstelling op 8 en 9 april in de Eusebiuskerk. We wilden iets maken/creëren wat goed past in de omgeving waar we de voorstelling gaan geven. We zijn uitgekomen op het volgende thema.
  Tussen Alles of Niets
  Dit lijkt en is heel cryptisch maar in een volgende nieuwsbrief leggen we het thema helemaal uit. 
   

  Voorstelling — Ja of Nee

  Wij gaan ervan uit dat alle leerlingen (behalve dansconditie, jazz 5 en klassiek voor beginners) meedoen aan de voorstelling maar mocht je toch niet kunnen of willen meedoen, laat het dan voor 19-12-2016 weten aan de docent of per mail.

  Als je meedoet aan de voorstelling dan betekent het wel dat je vanaf januari 2017 zoveel mogelijk aanwezig bent in de lessen. Ben je een keer afwezig meld het dan vooraf. Te vaak niet komen kan betekenen dat je niet meer mee kan doen aan de voorstelling en dat zou ontzettend jammer zijn.

  Agenda

  • 5 december                        Sinterklaas (De Balletschool is gesloten)
  • 6 t/m 12 december             Kijklessen
  • 20 december t/m 9 januari  Kerstvakantie (De Balletschool is gesloten)
  • 8 en 9 april 2017                Voorstelling
  Kijk op de website voor het volledige vakantierooster