• Team

 • Melissa
  Docent Kleuter-, Kinder-, Klassiek ballet, Modern en Selectie

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans ArtEZ. Ze is begonnen met dansen toen ze 4 jaar oud was en is nooit meer gestopt. In Leiden heeft ze een studie kunstgeschiedenis afgerond met een minor aan de kunstacademie in Den Haag. Via deze minor heeft ze een half jaar in Japan gestudeerd; bij haar terugkomst heeft ze definitief voor de dans gekozen.

 • Yuliya
  Docent Jazz, Streetdance en Selectie

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans ArtEZ. Ze vindt het geweldig om iedere leeftijdsgroep te `bewegen` en les te geven. Haar passie ligt bij de urbane en moderne dans. Haar sterke kanten in de urbane dans zijn house, popping, locking, breakdance, oldschool hip hop en vogueing. Yuliya’s passie ligt tevens in de Moderne dans, waarbij zij de benadering op grondwerk en improvisatie legt.

 • Bart
  Docent Modern en Streetdance

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans ArtEZ. Bart geniet enorm van het lesgeven, het delen van zijn passie en het werken met mensen. Zo hoopt hij door middel van zijn lessen mensen te kunnen inspireren en samen heerlijk te dansen. Naast zijn passie voor dans, is er een grote fascinatie voor mode. Hij draagt zijn visie op mode over via zijn blog (www.bymerks.com)

 • Daniëlle
  Docent Kleuter-, Kinder en Klassiek ballet en dansmix

  Afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans ArtEZ. Ze is een enthousiaste dansdocente die eigenheid en creativiteit van de leerlingen erg belangrijk vindt. Het overbrengen van haar passie voor dans staat centraal en dit doet ze met veel enthousiasme. Naast haar dans heeft Danielle haar eigen fotografiebedrijf. Zij maakt vooral foto’s van dans/ theatervoorstellingen, maar ook van stedenreizen.

 • Harriët Meijer
  Directeur en eigenaar

  Met 4 jaar ben ik met dansen begonnen bij Gretel van Bruggen in Groningen. Elke 2 jaar legde ik examens aan de Royal Academy of Dance (klassiek ballet) af. Verder heb ik gedurende mijn periode in Groningen bij Gretel en Padou gedanst in jazz, modern, show- theaterdans en in productiegroepen totdat ik op mijn 30e naar Arnhem verhuisde.

  Dansen is en blijft mijn passie. Dit heeft me tevens door alle mooie en minder leuke periodes in mijn leven geloodst. Ik leid samen met mijn docententeam " De Balletschool "