• De Balletschool

 • Over de Balletschool

  De Balletschool bestaat al meer dan 50 jaar. In het verleden geleid door Anique van Steenbergen en Inet Arts. Van 1 juli 2014 tot december 2017 was de school onder leiding van Harriët Meijer. 

  In januari 2018 nam Melissa het stokje over. 

  Visie en missie

  Alle docenten die lesgeven bij de Balletschool zijn HBO geschoold en staan voor kwaliteit en deskundigheid. Wij willen het beste uit de leerlingen halen. De artistieke ontwikkeling en zelfontplooing van de leerlingen staat centraal. Wij zijn van mening dat danskunst voor iedereen toegankelijk moet zijn en een toevoeging is aan het hectische dagelijks leven. Even uit je hoofd en in je lijf!

  Voor de meeste leerlingen is dansen een hobby, een uitlaatklep, maar wil je van je hobby je beroep maken, dan proberen wij je daar zo goed mogelijk in te begeleiden en te adviseren. 

  Tevens bieden wij indien mogelijk stageplekken aan voor studenten van de Dansacademie Arnhem.

 • Locatie Rijkerswoerd

  Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Sportcentrum Rijkerswoerd aan de Pas 44. Hier hebben wij een fijne, grote zaal met zwevende balletvloer, vaste barre en spiegelwand tot onze beschikking. Het grootste gedeelte van onze lessen wordt op deze locatie gegeven.