NIEUWSBRIEF Februari 2024

Februari 2024

Lieve leden,

De tijd voor gelukkig nieuwjaarswensen is alweer enige tijd verstreken en het eerste blok is ook al bijna weer voorbij! Vandaag en morgen, 9 en 10 februari zijn er nog lessen en dan is het alweer tijd voor de carnavalsvakantie en zijn we even 1 weekje dicht. De repetities zijn ook al in volle gang! Er komt langzaam vaste vorm aan de dansen en de indeling is ook klaar!

Forces of Nature

Het is altijd een hele puzzel en dit jaar zijn er 3 voorstellingen verdeeld over twee dagen. Op zaterdag 15 juni is er 1 middagvoorstelling en op zondag 16 juni zijn er 2 voorstellingen (vroeg en later in de middag).

De exacte tijden en dagplanningen laat nog even op zich wachten, er wordt hier en daar wat overlegd met het Posttheater qua planning.

Sponsoren gezocht

We zijn nog steeds op zoek naar sponsoren, elke hulp is welkom! Je krijgt een vermelding in het programma boek, vernoeming in onze social media posts die te maken hebben met de voorstelling en speciale shout-out in het theater. En natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid.

Hulpouders gezocht

Een voorstelling runnen lukt ons niet zonder jullie hulp! Voor de voorstelling om ervoor te zorgen dat alle haren en make-up op tijd klaar zijn en tijdens de voorstelling als begeleiding voor de jongste groepen. Lijkt het je leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen? Geef je dan op als hulpouder! Stuur een mailtje naar info@de-balletschool.nl of meld je bij Melissa.

Welke groep danst in welke voorstelling

Hieronder vind je het overzicht van welke groep in welke voorstelling danst. Er is zo veel mogelijk geprobeerd om rekening te houden met leerlingen die meerdere lessen volgen en zusjes in verschillende lessen, maar het is onmogelijk om met iedereen rekening te houden. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Carnavals-/voorjaarsvakantie

De carnavals-/voorjaarsvakantie is vanaf maandag 12 t/m zondag 18 februari. Zaterdag 10 februari zijn er nog wel lessen!

Alvast een fijne vakantie!

Hartelijke groeten,                                                                                 

Melissa, Romy, Merel en Janneke

AGENDA

Carnavalsvakantie12 t/m 18 februari 2024
Mini-PaasvakantieVrijdag 29 maart t/m maandag 1 april
Meivakantie29 april t/m 12 mei
2e PinksterdagMaandag 20 mei
Eindvoorstellingen in het PosttheaterZaterdag 15 & zondag 16 juni 2024

Email: info@de-balletschool.nl
telefoon en whatsapp: 06 – 10 92 07 83


Geplaatst

in

door

Tags: