Nieuwsbrief Februari 2023

Lieve leden,

Een nieuw jaar is begonnen en de lessen zijn weer in volle gang! We hebben wat mooie projecten op de planning voor onze selectie groepen waar we alvast een tipje van de sluier van mogen oplichten.

Selectie voorstelling 2023

De laatste keer dat we een selectie voorstelling konden organiseren was in 2018, wat ontzettend lang geleden is. Dit jaar is het eindelijk weer zover; op zondag 11 juni in Theater de KiK in Elst dansen onze selectie groepen in een speciale voorstelling! Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Er wordt in de lessen al flink wat uitgeprobeerd en er is zelfs al een stuk helemaal af! Het wordt een bijzondere voorstelling die ook heel leuk is om te komen bekijken als je nieuwsgierig bent over wat we allemaal doen in een selectie les. En wie weet, misschien dans je zelf ook nog een keer mee!

Tariefsverhoging

Helaas heb ik ook minder leuk nieuws. Ik heb van het Sportcentrum te horen gekregen dat, door alle stijgende kosten en de inflatie, de huur van onze zaal vanaf januari met 22% stijgt. Dit betekent dat ik niets anders kan doen dan een tussentijdse tariefsverhoging doorvoeren. Deze zal vanaf februari van start gaan. Hierover komt een uitgebreidere mail met daarin de details. Ik hoop op jullie begrip.

Carnavalsvakantie

In de week van 20 t/m 26 februari is het carnavalsvakantie en zijn er de hele week geen lessen.

Zaterdag 18 februari gaan de lessen nog wel door.

Hartelijke groeten,                                                                                 

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Carnavalsvakantie20 t/m 26 februari
Talenten dag (show-up)Zaterdag 18 maart
Mini Paasvakantie7 t/m 10 april
Meivakantie24 april t/m 7 mei
Hemelvaartsdag18 mei
2e Pinksterdag29 mei
Selectie voorstellingZondag 11 juni

Email: info@de-balletschool.nl
telefoon en whatsapp: 06 – 10 92 07 83


Geplaatst

in

door

Tags: