Nieuwsbrief December 2022

Lieve leden,

Het jaar is voorbijgevlogen! De laatste weken zijn ingegaan vol met kijk- en daarna kerstlessen. Het lijkt nog wat ver weg, maar we wensen jullie allemaal een hele fijne december maand en een goede jaarwisseling toe!

Kijklessen

Het is ontzettend lang geleden dat we ouders hebben kunnen uitnodigen om te kijken wat er nu in onze danszaal gebeurt tijdens de lessen. We hopen jullie weer te zien van dinsdag 6 t/m maandag 12 december!

De kijklessen zijn van dinsdag tot maandag i.v.m. Sinterklaas.

Kerstvakantie

De laatste lesweken komen ook snel dichterbij! Onze laatste lesdag van 2022 is woensdag 21 december. De donderdag, vrijdag en zaterdag stoppen dus een week eerder, daar zijn de laatste lessen op 15, 16 en 17 december.

De kerstvakantie loopt t/m zondag 8 januari 2023. Vanaf maandag 9 januari starten alle lessen weer.

Hartelijke groeten,                                                                                 

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Kijklessen6 t/m 12 december
KerstvakantieDonderdag 22 december t/m zondag 8 januari

Email: info@de-balletschool.nl
telefoon en whatsapp: 06 – 10 92 07 83


Geplaatst

in

door

Tags: