Nieuwsbrief Oktober 2021

Nieuwsbrief September

Lieve leden,

De bladeren beginnen weer te vallen, gelukkig laat de zon zich ook nog heel vaak zien! Het is bijna herfstvakantie, maar voordat het zover is kun je nog net op de valreep nieuwe danskleding komen passen. En… ja, we gaan weer het theater in!

VERKOOP DANSKLEDING

Op zaterdag 23 oktober is er een moment om balletkleding te komen passen en aan te schaffen in de balletzaal in samenwerking met https://www.just4dance.nl/!

Wil je komen? Laat het ons dan weten, we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je krijgt van ons een tijdslot waarin je langs kun komen. Wil je meer informatie, mail ons gerust!

VOORSTELLING..?

We durven het weer aan en we gaan ervoor! Op zondag 3 april gaan we met de hele school voorstellingen dansen in het Posttheater, eindelijk weer het theater in!

Het thema wordt nog hard over gebrainstormd, maar zet ZONDAG 3 APRIL alvast in de agenda. We hebben er nu al zin in!

MOVIE NIGHT

Voor wie te laat was de laatste keer, laat weten via info@de-balletschool.nl van welke film je graag een downloadlink wilt ontvangen.

Gelrepas

Maak je gebruik van de Gelrepas? Je kunt het tegoed bij ons besteden. Stuur ons een foto/kopie van de voor- én achterkant van de 2021 pas als je dat nog niet gedaan hebt.

Hartelijke groeten,

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Herfstvakantie25-10-2021 t/m 31-10-2021


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *