Nieuwsbrief September 2021

Nieuwsbrief September

Lieve leden,

We zijn weer begonnen! Wat heerlijk jullie allemaal in de lessen te zien stralen. In deze nieuwsbrief vind je de download links naar de dansfilms en informatie over de aanstaande vriendenweek!

MOVIE NIGHT

De premières van MOVIE NIGHT waren gevuld met lachende gezichten en trotse dansers én ouders. Bedankt voor het komen kijken!

Wie niet kon komen kijken, het wachten is voorbij! Deze films zijn alleen voor onze (oud)leden. De download links staan in de verstuurde nieuwsbrief. Niet ontvangen? Mail ons op info@de-balletschool.nl en vermeld de naam van de leerling die bij ons danst of vorig seizoen danste.

  • Actie & avontuur
  • Romantiek, vriendschap & drama
  • Thriller, sci-fy en fantasy

Deze films hebben we gemaakt voor jullie als alternatief voor een voorstelling. Het was voor ons ook een experiment. We wilden geen kaartjes verkopen of de film tegen betaling aanbieden, maar iedereen de kans geven om de films te kunnen bekijken. Om toch wat uit de kosten te komen vind je hier een donatie mogelijkheid.

Of scan de QR code

Welke groep zit in welke film

In onderstaand overzicht vind je terug welke groep in welke film zit, zodat je de goede kunt downloaden. LET OP! Dit zijn de groepen van vorig seizoen. Twijfel je? Vraag het even na via info@de-balletschool.nl of via whatsapp 06 -10 92 07 83.

Actie en avontuurRomantiek, vriendschap en dramaThriller, sci-fy en fantasy
Selectie 1Selectie 2Selectie 3
Modern 1Kleuter/kinderballet vrijdag 15:30Modern 3
Modern 2Kleuterballet zaterdag 10:15Modern 4
Klassiek 2Kinderballet zaterdag 11:00Modern 5
Klassiek 3/4Modern/Jazz 1Klassiek intermediate dinsdag
Street/Urban 1/2Klassiek 1Spitzen 2
Street/Urban 3/4Spitzen 1Klassiek 5
 Klassiek 3/4 

Vriendenweek

Wat is er leuker dan dansen? Samen dansen natuurlijk! In de week van 4 t/m 9 oktober is het weer vrienden week bij de Balletschool. Dat betekent dat je in deze week je vriend of vriendin mee mag nemen voor een gratis proefles, dat is dubbel zo leuk!

De vriendenweek geldt voor alle reguliere lessen, niet voor de selectie lessen.

Eerste facturen

De eerste facturen van dit seizoen worden deze week verstuurd. We proberen alles altijd goed te verwerken, maar mocht je toch een foutje zien laat het ons weten via info@de-balletschool.nl. Dan zorgt Melissa dat het aangepast en/of opgelost wordt.

Gelrepas

Maak je gebruik van de Gelrepas? Je kunt het tegoed bij ons besteden. Stuur ons een foto/kopie van de voor- én achterkant van de 2021 pas als je dat nog niet gedaan hebt.

Hartelijke groeten,

Melissa, Daniëlle, Merel en Myrthe

AGENDA

Vriendenweek04-10-2021 t/m 09-10-2021
Herfstvakantie25-10-2021 t/m 31-10-2021

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *