Nieuwsbrief Februari 2021

Lieve leden,

Het zal jullie niet zijn ontgaan, maar helaas mogen we in februari nog geen lessen geven in onze zalen. We gaan dus nog even online door en we zijn heel blij veel van jullie te zien in onze digitale lessen. We blijven volhouden en hopen dat we jullie snel weer zien en hard kunnen werken aan onze dansfilms, want wat willen we die graag gaan maken met jullie!

Lesgeld

In januari hebben we de helft van de maand via ZOOM les kunnen geven, maar dit was nog best even zoeken en uitproberen. Het incasso is in deze maand overgeslagen met de hoop dat we deze kunnen verschuiven naar juli. In februari gaan we ook volledig digitaal via de ZOOM lessen en we zijn ons ervan bewust dat digitale lessen niet ideaal zijn voor iedereen. Als je geen gebruik wilt of kan maken van de ZOOM lessen en het lesgeld tijdelijk op pauze wilt zetten, kun je dit laten weten aan Melissa via info@de-balletschool.nl

Betaal je in één of twee termijnen, dan krijg je aan het einde van het seizoen de keuze om de gemiste lessen te laten restitueren (net als vorig seizoen).

Rooster

Geen links naar de ZOOM lessen? Laat het ons weten via info@de-balletschool.nl

Voor een ZOOM les is het handig om ZOOM te instaleren op je laptop, tablet of telefoon, maar dit hoeft niet. Download de app via https://zoom.us/download#client_4meeting

Wil je deelnemen aan een les? Klik op de goede inloglink, deze brengt je naar de wachtkamer van de les. Wil je een keer een andere les proberen dan je normaal volgt? Dat kan natuurlijk. Juist nu is het fijn om lekker te bewegen, dus kom vooral met ons dansen!

Dus, tot dans, tot ZOOM!

Melissa, Daniëlle en Merel


Geplaatst

in

door

Tags: