Nieuwsbrief December 2020

Lieve leden,

De laatste weken van 2020, wat is de tijd opeens voorbijgevlogen! Nog een paar weken dansen en het is alweer kerstvakantie. De komende weken sluiten we 2020 af met kerstlessen, pretlessen, grabbeltonlessen en een dansfestival. De voordeur blijft de hele winter op een kier openstaan voor de ventilatie en de zaal wordt tussen de lessen door gelucht, zorg er dus voor dat je een vest of trui bij je hebt, het kan soms fris zijn in de zaal!

Let op! Zaterdag 5 december is er GEEN LES i.v.m. Sinterklaas.
Let op #2! De donderdag, vrijdag en zaterdag stoppen een week eerder, onze vakantie start op 17 december 2020 en loopt tot 3 januari 2021.

Docent Dans Festival bij de Balletschoool

Het dansfestival van de opleiding Docent Dans van ArtEZ komt naar ons toe! Volgende week woensdag, donderdag en zaterdag gaan we kijken naar een speciale editie van het festival.

  • Op woensdag 9 december gaan we met kleuter/kinderballet en klassiek 1 (4-10 jaar) kijken naar een virtuele voorstelling van 15:45-16:45. LET OP: De les van 14:45-15:45 komt éénmalig te vervallen. We verzamelen bij de hoofdingang van het Sportcentum.
  • Op donderdag 10 december is er een voorstelling met workshop voor modern/jazz en modern 1 (7-10 jaar) van 16:30-17:45. LET OP: De les van 15:45-16:45 komt éénmalig te vervallen. We verzamelen bij de hoofdingang van het Sportcentrum.
  • Op zaterdag 12 december gaan we met kleuter- en kinderballet (4-7 jaar) kijken naar een virtuele voorstelling van 11:00-12:00. LET OP: De les van 10:15-11:00 komt éénmalig te vervallen. We verzamelen bij de hoofdingang van het Sportcentrum.

Heb je geen brief gekregen in de les, maar wil je wel graag naar één van deze voorstellingen komen? Mail naar info@de-balletschool.nl voor meer informatie.

MOVIE NIGHT

Veel groepen zijn al begonnen aan de choreografieën voor onze dansfilms rondom het thema “Movie Night”. De dansen worden vormgegeven rondom verschillende genres: Actie/Avontuur, Musical/RomCom of Scify/Fantasy/Thriller.

In het voorjaar van 2021 willen we de dansen op verschillende locaties in en rondom Arnhem gaan filmen. Heb je een idee voor een mooie locatie? Laat het ons weten! Ook als je ons kunt helpen met speciale videobeelden maken (drones, action-cams etc) of special effects (rookmachines, lampen) horen wij dat graag. Hulp met logistiek en extra handen en ogen zijn altijd ontzettend welkom! Kortom, wil je ons helpen? Stuur een mail naar info@de-balletschool.nl en we houden je op de hoogte van de planning van de draaidagen en waar en hoe je ons kunt helpen.

Kijklessen

Het organiseren van ons idee van digitale kijklessen blijkt was lastiger dan we hadden bedacht. We willen in januari een datum gaan prikken, deze geven we dan via mail en brief aan jullie door.

Toestemming

Voor zowel de dansfilms als de kijklessen hebben we wel jullie toestemming nodig. Via de link in de nieuwsbrief die per mail is gestuurd kun je een formulier invullen. Niet ontvangen? Laat het ons weten via info@de-balletschool.nl

Antislip sokken

De laatste tijd zien we dat leerlingen vaak anti-slip sokken (jump-square sokken in het bijzonder) aan hebben naar de les… Lekker warm, dat wel, maar ze laten hun anti-slip laag achter op de vloer die daar juist heel glad van wordt! We willen jullie daarom vragen om deze sokken niet meer aan te doen naar de les. Wil je geen koude voeten? Twee sokken over elkaar heen is ook lekker warm (vraag maar aan juf Melissa ?).

Mondkapjes

Sinds 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht in openbare binnenruimtes. We willen onze leerlingen vanaf 13 en ouder vragen om een mondkapje te dragen bij binnenkomst tot het moment dat de les daadwerkelijk begint. Ook na afloop van de les bij het schoenen aandoen en verlaten van de zaal moet het mondkapje gedragen worden tot je weer buiten bent. Zorg er alsjeblieft voor dat dat je er altijd een bij je hebt!

Dansante groeten,

Daniëlle, Merel, Djenné en Melissa

AGENDA

SinterklaasGeen lessen op 5 december
Docent Dansfestival ArtEZ9, 10 en 12 December 2020
KerstvakantieGeen lessen van 17-12-2020 t/m 03-01-2021
Opnames digitale kijklessenJanuari 2021 exacte data volgen

Geplaatst

in

door

Tags: