Nieuwsbrief juni 2020

Lieve leden,
 
Het einde van het seizoen is alweer in zicht, niet helemaal zoals we dat voor ogen hadden natuurlijk… Alles blijft veranderen, blijft in beweging en wij ook! De afgelopen weken hebben we onze pilot buitenlessen gehouden, een test voor ons en voor jullie. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het komen én laten weten wat je ervan vond. Hele belangrijke informatie voor ons! Wil je nog meedoen? Laat het ons weten via de mail.

Buitenlessen

We mogen sowieso tot 12 juni buitenlessen aanbieden op het verharde veld om de hoek van onze eigen zaal! Daarna hangt het af van het weer of we er nog een paar weken aan vast plakken, we hopen natuurlijk van wel!

De komende weken houden we ons aangepaste buiten-dansrooster aan. Dat betekent dat we lessen aanbieden op woensdag en donderdag. Groepen worden samengevoegd en de lessen worden door Melissa en Daniëlle samen gegeven. Hieronder staan de lessen nog een keer op een rij. Je kunt aansluiten door je aan te melden via de mail, je ontvangt dan alle extra informatie over de buitenlocatie en de spelregels voor het veilig buitensporten.

Woensdag:
16:00-16:50 Kleuter- en Kinderballet (4-7 jaar)
17:00-17:50 Klassiek 8-11 jaar
19:00-19:50 Klassiek 12+
20:00-20:50 Klassiek 18+

Donderdag
17:00-17:50 Modern/jazz 8-11 jaar
18:00-18:50 Modern 12-14 jaar
19:00-19:50 Modern 15+
20:00-20:50 Jazz/Dansconditie 18+

Online lessen

De online lessen blijven tot we weer in de zaal kunnen starten beschikbaar. Dus, als je wilt, kun je de hele zomer met ons doordansen!

Klik hier voor alle online lessen. Wachtwoord vergeten? Vraag hem op via de mail.

Kettingdans video

Nog niet gezien? Bekijk hem hier!

Dansante groeten,

Melissa, Daniëlle en Merel


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *