Nieuwbrief februari 2020

Februari 2020

Lieve leden,

Januari is voorbijgevlogen! Voor ik het wist was het alweer februari en tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin een kleine update over de presentaties in april, een nieuwe docente, een extra optreden voor Selectie 3 en verbouwingsplanning van het Sportcentrum!

Dansante groeten,

Melissa

Ps. Vragen over lessen/kleding/betalingen kunnen het beste via de mail kunnen worden verstuurd aan info@de-balletschool.nl. Vanaf januari 2018 wordt Whatsapp op ons telefoonnummer (06-10920783) NIET meer gebruikt, SMS-berichten komen wel aan.

Sportcentrum Rijkerswoerd gaat verbouwen!

Deze zomer gaat het Sportcentrum verbouwen en hoe! De hele entree en kantine krijgen een flinke face-lift. Hier kun je een filmpje bekijken van de plannen.

Deze verbouwing start al in de laatste weken van juni. Onze laatste lesweek is daardoor ook in de week van 22 t/m 27 juni 2020.

Show-up voor Selectie 3

De meiden van selectie 3 zijn de afgelopen weken hard aan het werk geweest met Melissa om een choreografie in elkaar te zetten voor de Show-up op ArtEZ.

Wat is de Show-up? Een ontmoetingsplaats en open podium voor aanstormend, ambitieus danstalent! Meer informatie vind je op de website van ArtEZ.  https://www.artez.nl/agenda/show-up-talentdagen-2

Eindpresentatie seizoen 2019/2020

Plannen, puzzelen, het gaat altijd langzamer dan ik denk. Vóór de voorjaarsvakantie maken we de indeling bekend, nog heel even geduld dus ? Heb je al wel de data in de agenda staan?

Woensdag 22 en/of vrijdag 24 april, In Theater de Leeuw!

Nieuwe juf op de zaterdagochtend

Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van de zaterdagochtendlessen, maar ik heb een super opvolger gevonden in Merel!

Merel heeft bij mij en Daniëlle in de klas gezeten op de dansacademie en heeft ontzettend veel zin om het team van de Balleschool te komen versterken. Ik geeft de lessen tot de voorjaarvakantie, na de voorjaarvakantie neemt Merel het stokje van mij over.

Agenda

24-02-2020 t/m 01-03-2020 Carnaval/voorjaarsvakantie
Zaterdag 21 maart 2020 Show-up ArtEZ – Selectie 3
Vrijdag 10 april 2020 Goede vrijdag – LET OP! WEL LES! –
Maandag 13 april 2020 2e Paasdag – GEEN LESSEN –
Woensdag 22 en vrijdag 24 april 2020 Eind presentaties in Theater de Leeuw

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *