Dag 2019! Dansend 2020 in


Lieve leden,

Vanaf morgen (donderdag 19 december) is het kerstvakantie en zijn er geen lessen. Middels deze laatste nieuwsbrief wensen we jullie fijne dagen en we dansen graag verder in 2020!

Dansante groeten,

Melissa en Daniëlle

Ps. Vragen over lessen/kleding/betalingen kunnen het beste via de mail kunnen worden verstuurd aan info@de-balletschool.nl. Vanaf januari 2018 wordt Whatsapp op ons telefoonnummer (06-10920783) NIET meer gebruikt, SMS-berichten komen wel aan.

Mailingen

Vanuit verschillende hoeken heb ik te horen gekregen dat mailingen die per les verstuurd worden niet altijd goed aankomen. Blijkbaar kom ik vaak in de Spam terecht… Soms werkt het om mails aan te merken als ‘niet-spam’, zodat volgende mails wel in de Inbox binnenkomen.

Ik probeer zo veel mogelijk informatie middels de algemene nieuwsbrieven te versturen, maar soms is er les-specifieke informatie die niet van belang is voor alle leden. De docent geeft vaak ook aan in de les of er extra mailingen verwacht kunnen worden.

Stagiaires

Afgelopen week hebben onze stagiaires Lena, Jeske en Djenné hun laatste lessen gegeven, dank jullie wel voor de lessen en succes met de opleiding! Na de kerstvakantie nemen Daniëlle en Melissa de lessen weer over.

Vriendenweek

We willen in 2020 nog meer mensen aan het dansen krijgen, want van dansen wordt toch iedereen blij? In de week van 20 t/m 25 januari 2020 is het weer vriendenweek!

In deze week mag iedereen een vriend of vriendin meenemen naar de dansles om een keer mee te doen. Wie neem jij mee?

Agenda

19-12-2019 t/m 05-01-2020Kerstvakantie -GEEN LESSEN-
20-01-2020 t/m 25-01-2020Vriendenweek

Geplaatst

in

door

Tags: