Nieuwsbrief februai 2019

Lieve leden,

Choreograferen en repeteren is waar het de komende periode om draait! Ideeën krijgen vaste vorm en samen met de leerlingen laten we de creativiteit volop vloeien om een mooi geheel te maken van onze interpretatie van SHREK. Ik schreef de vorige keer dat deze film op Netflix te zien is, maar wat bleek? In januari is deze van Netflix af gehaald… oeps… Gelukkig kennen veel van jullie het verhaal al!

Dansante groeten,

Melissa

Ps. Vragen over lessen/kleding/betalingen kunnen het beste via de mail kunnen worden verstuurd aan info@de-balletschool.nl. Vanaf januari 2018 wordt Whatsapp op ons telefoonnummer (06-10920783) NIET meer gebruikt, SMS-berichten komen wel aan.

STREETVIEW

De foto’s en video zijn maandag verstuurd via FileMail. De download is beschikbaar tot zaterdag, dus wacht niet te lang met downloaden! Heb je de foto’s en video besteld, maar niets ontvangen? Check ook even tussen de spam, soms komen mails van dit soort websites daar terecht. Denk je dat er iets mis is gegaan? Laat het mij even weten!

Had je nog niet besteld en wil je dat alsnog? Mail ons even.

Hulpouders gevraagd!

We hebben al een aantal enthousiaste ouders die ons willen helpen voor en tijdens de voorstellingen van SHREK in het Posttheater. We zoeken nog een aantal begeleiders voor de kindergroepen en leden voor ons haren en make-up team.

Het wordt een gezellige dag en een kijkje backstage is natuurlijk hartstikke leuk!

Kom jij ons helpen? Mail ons of laat het even aan Melissa weten.

Dansmarathon op 8 juni

Misschien heb je het al voorbij zien komen op onze facebook pagina. Op zaterdag 8 juni organiseren wij samen met Dansen bij Versteegh en Branzs een dansmarathon om geld in te zamelen voor het Princes Beatrix Spierfonds!

Een mooie knaller na de afsluiting van ons dansjaar in het theater! Er komt een kinderprogramma van 16:00-20:00 en daarna gaan we een nachtje doordansen tot 08:00 de volgende ochtend. Doe jij ook mee? Inschrijf- en sponsor formulieren volgen nog, ik houd jullie op de hoogte!

Maak je gebruik van de GelrePas?

Heb je de eigen bijdrage al naar ons overgemaakt, zorg je ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk op ons rekening nummer (NL33 INGB 0006 5234 52) staat?

Graag ontvang ik ook een scan/kopie van de pas voor 2019.

Agenda

04-03-2019 t/m 10-03-2019 Voorjaars/Carnavalsvakantie – GEEN LESSEN
19 april 2019 Goede vrijdag – LET OP! WEL LES
22-04-2019 t/m 05-05-2019 Meivakantie – GEEN LESSEN
Donderdag 30 mei 2019 Hemelvaartsdag – GEEN LESSEN
Zondag 2juni 2019 SHREK in het Posttheater
Zaterdag 8 juni 2018 Dansmarathon

 


Geplaatst

in

door

Tags: