Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018

 

Lieve leden,
Het is bijna lente en net als krokussen schieten de projecten en extra activiteiten uit de grond. Dat zorgt voor een volle nieuwsbrief, met informatie over audities, Gelrepas, een afsluitende presentatie(!) en een dansfilm van/door/met onze leerlingen en docenten! Dat wordt een mooie periode.

Dansante groeten,

Melissa

Ps. Vragen over lessen/kleding/betalingen kunnen het beste via de mail kunnen worden verstuurd aan info@de-balletschool.nl. Vanaf januari wordt Whatsapp op ons telefoonnummer (06-10920783) NIET meer gebruikt, SMS-berichten komen wel aan.

Kopie Gelrepas
Maak je gebruik van de Gelrepas? Dan ontvang ik graag een kopie/scan van de nieuwe pas van 2018. Deze kun je afgeven bij de docent of mailen naar info@de-balletschool.nl

Auditie dag Selectiegroepen
Vanaf dit seizoen willen wij al onze leerlingen een kans geven om in de selectie groepen te dansen. Op zaterdag 19 mei tussen 14:00 en 17:00 organiseren we een auditie dag waarin je kunt laten zien dat jij in de selectie thuishoort! Voor informatie over de lestijden van de verschillende selectie groepen kijk je op www.de-balletschool.nl/lesrooster/.

Je kunt je aanmelden voor de auditie dag via de mail met je naam en de groep(en) waarin je danst.

Presentatie middag/avond
We willen dit dans jaar graag gaan afsluiten met een gezellige presentatie middag/avond in het knusse Theater de Leeuw! Deze afsluiting staat gepland op woensdag 6 juni. De indeling van de dag en verdere informatie volgt snel!

DEAR FRAGILE STONES
Onze docenten Bart en Yuliya hebben samen met de Selectie 2 groep van vorig jaar een dansfilm geproduceerd en hij is nu te bewonderen op Youtube.

 


Geplaatst

in

door

Tags: