• Nieuwsbrief November 2017

  De eerste periode en de herfstvakantie zijn voorbij gevlogen!

  Wat heerlijk om jullie enthousiasme weer te zien elke week. Er zijn de komende periode een aantal activiteiten binnen en buiten de Balletschool, van kijklessen tot locatie voorstellingen, wij doen het allemaal!

  Vragen over lessen/kleding/betalingen kunnen het beste via de mail kunnen worden verstuurd aan info@de-balletschool.nl en schroom niet om een herinneringsmail te sturen!

  Groetjes,

  Harriët en Melissa


  Arnhem Zuidst met Muziektheater de Plaats

  De leerlingen van selectie 3 doen mee met de locatie voorstelling van Muziektheater de Plaats in Rijkerswoerd! De Plaats staat bekend om zijn locatie voorstellingen. Ieder jaar is een wijk van Arnhem aan de beurt om zichzelf te laten zien in een voorstelling en dit jaar is dat Rijkerswoerd!

  Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november dansen onze dansers in een scene die zich afspeelt in winkelcentrum Rijkerswoerd. Als je goed kijkt zie je ook Melissa misschien voorbij komen… Spannend! Komen jullie ook kijken?

  Voor meer informatie en kaarten kijk je op de website van ArnhemZuidst Rijkerswoerd

   

  Kijklessen
  Van 27 november t/m 2 december zijn er weer kijklessen bij De Balletschool! Tijdens de kijklessen kunnen ouders, zusjes, broertjes, oma’s en opa’s komen kijken. De lesduur is dan iets korter dan normaal zodat het publiek rustig binnen kan komen of kan vertrekken.

  Agenda

  Arnhem Zuidst

  vrijdag 17 november 19:30

  zaterdag 18 november 19:30

  zondag 19 november 14:00

  Kijklessen

  27-11-2017 t/m 02-12-2017

  Sinterklaas

  05-12-2017

  Talentdag ArtEZ

  16-12-2017

  Kerstvakantie

  18-12-2017 t/m 07-01-2018