• Tussen Alles of Niets

   

  Het is alweer bijna 3 weken geleden dat we de voorstelling "Tussen Alles of Niets" hebben gedanst in de prachtige Eusebius kerk. Het was in 1 woord FANTASTISCH en wat heb ik genoten.
  Aan de reacties te zien hebben de ouders er ook ontzettend van genoten. Ik wil iedereen, die kwam kijken en de vrijwilligers achter de schermen, heel erg bedanken voor hun aanwezigheid. Zonder publiek en hulp was deze voorstelling niet mogelijk geweest. Natuurlijk wil ik ook onze dansers en docenten bedanken voor hun prachtige optredens en enthousiasme.

  Verder wens ik eenieder voor straks een ontzettend lekkere zomervakantie toe. Rust lekker uit en geniet van de locatie, het weer en de avonturen die je meemaakt.

  Groetjes, Harriët


  Voorstellingsvideo en  -foto's
  Tijdens de voorstellingen zijn video registraties en foto’s gemaakt. Deze kun je bestellen via de bestellijsten op het prikbord in de gang van de Balletschool.
   
  De Foto CD kost €5.
   
  De video DVD kost € 10 voor 1 voorstelling naar keuze, €15 voor 2 voorstellingen naar keuze of € 20 voor alle 4 de voorstellingen.

  Betaling kan alleen contant met het liefst gepast geld. Zodra de CD’s en DVD’s klaar zijn kunnen ze worden opgehaald, hierover krijg je zo snel mogelijk bericht.
   
   
  Zomercursussen
  Ook dit jaar zijn er verschillende zomercursussen voor verschillende leeftijden en een aantal lessen krijgen een zomerverlenging. In een speciale zomercursus nieuwsbrief vind je alle details.


  Nieuw rooster
  Het nieuwe rooster voor 2017-2018 is klaar! In de komende weken krijg je mail met een voorlopige plaatsing. Zitten hier fouten in of heb je vragen hierover dan horen we dit natuurlijk graag van je.
   

  Volgend seizoen
  Letten jullie erop dat afmeldingen voor het volgend seizoen alleen per mail gedaan kunnen worden. Afmeldingen kunnen gedaan worden tot 1 juli 2017. Indien je je afmeld na deze datum dan ben je verplicht nog 1 maand contributie te betalen.