• We zijn weer begonnen
  Het dansseizoen is weer begonnen! Een warm welkom aan al onze leerlingen, ouders en uiteraard de nieuwe leerlingen. We gaan weer knallen dit seizoen en er een fijn dansjaar van maken. 
  Dit seizoen staat in het teken van de voorstelling in het weekend van 8 en 9 april. Dit keer in een zeer bijzondere omgeving namelijk de Eusebiuskerk. Meer informatie hierover volgt binnenkort maar noteer nu alvast de datum!

  Groetjes, Harriët

  Vriendenweek
  In de week van maandag 17 oktober tot en met zaterdag 22 oktober is de vriendenweek. Je mag een vriend(innetje) meebrengen naar de les. Zo is het dubbel genieten van dans.

  Kijklessen
  Van dinsdag 6 december tot en met maandag 12 december zijn er kijklessen.
  Alle ouders, zusjes, broertjes, oma’s en opa’s mogen dan komen kijken. De lesduur is dan iets korter dan normaal zodat het publiek rustig binnen kan komen of kan vertrekken.

  Pathé viert haar 1 jarig bestaan en WIJ vieren dat mee
  Op zondag 16 oktober gaan de meiden van klassiek 3 (woensdag 17:00 uur) een presentatie geven voor en tijdens de pauze van de voorstelling “ The Golden Age” in de bioscoop Pathé. Dit is een live-voorstelling via een satelliet verbinding met het Bolshoi Theater in Moskou.
  Wil je ook deze voorstelling bezoeken dan kun je via de website van Pathé kaartjes kopen.

  Agenda

  • 16 oktober                Presentatie klassiek 3 in Pathé
  • 17 t/m 22 oktober     Vriendenweek
  • 24 t/m 30 oktober     Herfstvakantie (De Balletschool is gesloten)
  • 6 t/m 12 december    Kijklessen
  • 8 en 9 april 2017       Voorstelling