• De Balletschool sluit dansseizoen af
  Afgelopen jaar is het team van De Balletschool met veel passie en energie aan de slag gegaan.  Dit uitte zich in sprankelende danslessen maar ook in diverse vernieuwende projecten zoals de eindpresentatie, filmproject, AMZAF en zomercursussen.
  Foto's hiervan zijn terug te vinden in de fotogallerij van de website. Ook is er een samenwerking tot stand gekomen met ArtEZ  waarbij studenten van ArtEZ de ruimte kregen om ervaring op te bouwen.
  Het was een bewogen bewegend jaar waarbij ik mijn belofte aan het begin van het jaar ben nagekomen.
  Komend jaar staat in het teken van de voorstelling op een bijzondere locatie. Meer hierover na de vakantie.
                   
   
  Voor nu wens ik jullie alvast een hele mooie zomervakantie toe en hoop jullie allemaal weer te zien in september.
   
  Groetjes, Harriët

  Nieuwe huisstijl en website
  Afgelopen jaar heeft ook in het teken gestaan van de vernieuwing van de huisstijl en website. Verder hebben we onze zichtbaarheid vergroot in het sportcentrum. We zijn er nog niet maar de vorderingen zijn zichtbaar.
  Neem een kijkje op de vernieuwde website www.de-balletschool.nl

  Zomercursus
  Dit jaar  zijn we na de reguliere lessen gestart met de zomercursussen. De dansconditie, BalletBlast, Dans voor aan de muur zijn druk bezet. Volgende week zijn alweer de laatste lessen. De groep Dans voor aan de muur sluit af met een prachtig kunstwerk.  Plaatsingsmail
  Afgelopen weken heb ik aan iedereen een plaatsingsmail gestuurd. Heb je hier nog vragen over dan hoor ik deze natuurlijk graag van je.

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

 • Save

  Save