• We zijn op stoom...Nog maar 2 weken en dan hebben we de eindpresentatie! Na een jaar trainen zetten we ons beste voetje voor. We laten in een spetterende presentatie zien wat we het afgelopen dansjaar hebben geleerd. De voorbereidingen voor de eindpresentatie zijn al in volle gang.
  Alle leerlingen hebben een brief meegekregen met extra informatie over zondag 5 juni. Onder het kopje eindpresentatie vind je meer hierover.

  Groetjes, Harriët

  EindpresentatieAanwezigheid tijdens de presentatie
  We willen graag zsm weten of jij, of je dochter/zoon meedoet aan de eindpresentatie. Doe jij of je kind niet mee geef dit dan even door via mail info@de-balletschool.nl
   
  Kaartverkoop
  Aan het huren van de sporthal, stoelen, geluidsapparatuur en dansvloer zijn helaas kosten verbonden. Ik heb echter wel geprobeerd om de kosten zo laag mogelijk te houden.
  De kaarten kosten € 5 per persoon.
  Er is plek voor 600 mensen. Helaas vol is vol. Dus wees op tijd met het kopen van je kaartjes. (kinderen onder de 6 jaar zijn gratis en dienen bij de ouders op schoot te zitten).
   
  De kaartverkoop voor de eindpresentatie is de kleedkamer van De Balletschool tijdens de volgende 3 mogelijkheden.

  • Vrijdag 27 mei van 14:00 uur tot 18:00 uur
  • Vrijdag 3 juni van 14:00 tot 18:00 uur
  • Zondag 5 juni van 13:00 tot 13:45 uur

  ZomercursussenAls je niet genoeg krijgt van dansen of je wilt kennis maken met dansen of je wilt in vorm blijven dan is er voor jou of je kind de mogelijkheid voor een zomercursus. In een speciale zomercursus nieuwsbrief vind je alle details.

   
  Gevonden voorwerpenBoven op de kast in de balletzaal liggen inmiddels weer veel gevonden voorwerpen. In de komende 3 weken wordt deze bak tijdens de lessen in het gangetje neergezet. Willen jullie even kijken of er iets van jullie bij zit?? In de laatste week voor de zomerstop wordt alles wat over is naar de kledingbak gebracht.

  Volgend seizoenLetten jullie erop dat afmeldingen voor het volgend seizoen alleen per mail gedaan kunnen worden.  Afmeldingen kunnen gedaan worden tot 1 augustus 2016. Indien je je afmeld na deze datum dan ben je verplicht nog 1 maand contributie te betalen.

  Nieuw rooster is klaar Het nieuwe rooster voor 2016-2017 is klaar.  In de komende weken krijg je mail met een voorlopige plaatsing. Zitten hier fouten in dan horen we dit natuurlijk graag van je.

  LesgeldVanaf juli zijn de huurprijzen in het sportcentrum ook weer omhoog gegaan. Dit moet ik helaas ook omzetten naar de lesgelden. Het lesgeld wordt daarom € 1,50 per maand duurder.

  Save

  Save

  Save

  Save